Το γραφείο μας καλύπτει τις εφαρμογές απεντόμωσης, μυοκτονίας και απολύμανσης σε ένα ευρύ φάσμα χώρων όπως: σπίτια, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία, καφέ, γυμναστήρια, ξενοδοχεία, super market), σχολικές μονάδες, νοσηλευτικά ιδρύματα, στρατιωτικές μονάδες, βιομηχανίες και πλοία.

Μέσω αυτών των εφαρμογών επιτυγχάνουμε την καταπολέμηση εντόμων, τρωκτικών και μικροοργανισμών που συχνά αποδεικνύονται επιβλαβή για την υγεία του ανθρώπου, ενώ ευθύνονται και για μηχανολογικές ή άλλες φθορές.

Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται έχουν την έγκριση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και επιτρέπεται η χρήση τους στους προαναφερόμενους χώρους, πάντοτε με την επίβλεψη του υπεύθυνου επιστήμονα.

Με την ολοκλήρωση κάθε εφαρμογής παρέχεται πιστοποιητικό, που στις περιπτώσεις επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος συνοδεύεται από τον φάκελο των εφαρμογών.

Το γραφείο μας διαθέτει τις απαραίτητες άδειες τόσο από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης όσο και από το Υπουργείο Υγείας.